2623041059 6934222899 Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου - Βαρθολομιό alexst300@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
ΖΟΡΜΠΑΣ | Βαρθολομιό
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων

Το συνεργείο οχημάτων "ΖΟΡΜΠΑΣ" στον Βαρθολομιό είναι πλήρως εξοπλισμένο με τον απαραίτητο εξοπλισμό και είναι πάντα έτοιμο να αναλάβει πληθώρα έργων που αφορούν στην ανακατασκευή, επισκευή, συντήρηση και βελτίωση όλων των τύπων αυτοκινήτων.

Με στόχο πάντα την ασφάλειά σας και την καλύτερη απόδοση του αυτοκινήτου σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι έτοιμο να προσφέρει 100% ακριβείς απαντήσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα με το όχημά σας καθώς και συμβουλές για το πώς να το συντηρήσετε και να το χειριστείτε.

 
 
 
 
 
 
 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άμεση & σωστή εξυπηρέτηση, καλύπτοντας κάθε μάρκα και τύπο αυτοκινήτου.
 
 
 
 
 
 
 
 

Service
Αυτοκινήτων


Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκτελούν το συνολικό service του αυτοκινήτου σας, περιλαμβάνοντας αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρων, έλεγχο συστήματος ψύξης, αντιμετώπιση προβλημάτων με το σύστημα φρένων, ελέγχους ανάρτησης και άλλες εργασίες που απαιτούνται για την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.
 

Ευθυγραμμίσεις
Αυτοκινήτων


Η σωστή ευθυγράμμιση των τροχών είναι κρίσιμη για την οδηγική σας ασφάλεια και τη μέγιστη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Οι ειδικοί μας εκτελούν ευθυγραμμίσεις χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας ότι οι τροχοί σας είναι σωστά ρυθμισμένοι για ομαλή και ασφαλή οδήγηση.
 

Τοποθέτηση
Υγραεριοκίνησης


Είμαστε εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα. Η υγραεριοκίνηση είναι μια φιλική προς το περιβάλλον και οικονομική εναλλακτική λύση καυσίμου. Οι ειδικοί μας μπορούν να τοποθετήσουν και να συντηρήσουν συστήματα υγραεριοκίνησης για να βελτιώσετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας και να εξοικονομήσετε καύσιμο.
 

Διάγνωση ηλεκτρονικών
Συστημάτων


Το συνεργείο μας είναι εξειδικευμένο και με τον κατάλληλο εξοπλισμό να σας παρέχει όλο το φάσμα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών, από τη διάγνωση και την επισκευή προβλημάτων στο ηλεκτρονικό σύστημα του αυτοκινήτου σας έως και τον έλεγχο και την αλλαγή της μπαταρίας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ανταλλακτικά & Ελαστικά
Επισκεφτείτε μας για να δείτε την τεράστια ποικιλία ελαστικών, αξεσουάρ και ανταλλακτικών που παρέχουμε για όλες τις μάρκες και μοντέλα οχημάτων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Προσφέρουμε

υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων πρώτης τάξεως που ανταποκρίνονται σε οποιαδήποτε ζήτηση, ασκώντας παράλληλα πλήρη και υπεύθυνο έλεγχο ακόμη και στις πιο δύσκολες επισκευές ζημιών.

Εμμένουμε στα χρονοδιαγράμματα μας και παραδίδουμε το αυτοκίνητό σας στην ώρα τους, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα την ευκαιρία να δείτε μια πλήρη επισκόπηση όλων των βημάτων που κάνουμε ανά πάσα στιγμή.

 
 

Θα βρείτε μια φιλική, φιλόξενη ατμόσφαιρα στην επιχείρηση επισκευής αυτοκινήτων μας, καθώς και ευγενικούς, άμεσα διαθέσιμους υπαλλήλους για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε δεσμούς εμπιστοσύνης και κατανόησης με τους πελάτες μας. Εκτιμούμε απόλυτα τον χρόνο, τα χρήματά σας και την ανάγκη σας να νιώθετε ασφάλεια στο όχημά σας.

Για οποιοδήποτε θέμα που σχετίζεται με τα αυτοκίνητα, επισκεφθείτε το συνεργείο μας στο Βαρθολομιό ή επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε ένα ραντεβού.

 
 
 
 

 

 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

alexst300@yahoo.gr
 
 

2623041059 | 6934222899
 
 

Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου | Βαρθολομιό