2623041059 6934222899 Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου - Βαρθολομιό alexst300@yahoo.gr
hero image
 
 
 
ΖΟΡΜΠΑΣ | Βαρθολομιό
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων

Είμαστε ένα συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο του service αυτοκινήτων και εξειδικευμένοι στις μάρκες Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda και Volkswagen. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα και η δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα εργασίας μας έχει καταστήσει ένα αξιόπιστο όνομα στην περιοχή.

Στο συνεργείο μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επίλυση προβλημάτων στα αυτοκίνητα των πελατών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας.

Επιπλέον, διαθέτουμε μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών, ελαστικών και προσφέρουμε υπηρεσίες πρατηρίου καυσίμων. Στον χώρο μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, καθώς παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και αξεσουάρ με εγγυημένη ποιότητα.

 
 
 
 
 
 
 
Εξειδικευμένη εμπειρία σε μάρκες
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

Διαθέτουμε και ένα πλυντήριο αυτοκινήτων για να διατηρείτε το αυτοκίνητό σας καθαρό και λαμπερό. Οι εξειδικευμένοι μας υπάλληλοι θα φροντίσουν να παρέχουν μια λεπτομερή και αποτελεσματική πλύση, προσφέροντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.

Στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς, ο πελάτης είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών μας. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.

Ελάτε στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς στο Βαρθολομιό και αφήστε μας να φροντίσουμε για τις ανάγκες σας με εξειδίκευση και επαγγελματισμό!

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 

alexst300@yahoo.gr
 
 

2623041059 | 6934222899
 
 

Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου | Βαρθολομιό