2623041059 6934222899 Νικολάου Βούρτση & Αθανασίου Διάκου - Βαρθολομιό alexst300@yahoo.gr
 
 
 
ΖΟΡΜΠΑΣ | Βαρθολομιό
Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων
 
 

 
 

Καλωσορίσατε στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς στο Βαρθολομιό!

Είμαστε ένα συνεργείο με πολυετή εμπειρία στον χώρο του service αυτοκινήτων και εξειδικευμένοι στις μάρκες Audi, Mercedes Benz, Seat, Skoda και Volkswagen. Η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα και η δέσμευσή μας για υψηλή ποιότητα εργασίας μας έχει καταστήσει ένα αξιόπιστο όνομα στην περιοχή.

Στο συνεργείο μας, διαθέτουμε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό για τη συντήρηση και την επίλυση προβλημάτων στα αυτοκίνητα των πελατών μας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι στις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη σας.

 
 
 
 
 

Service
Αυτοκινήτων
 
 

Διάγνωση
Ηλεκτρονικών Συστημάτων
 
 

Ευθυγραμμίσεις Αυτοκινήτων
 
 

Υγραεριοκίνηση
 
 
 
 

 
 
 
Εξειδικευμένη εμπειρία σε μάρκες
 
 
 
 
 
 
Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Στο Εξειδικευμένο Συνεργείο Αυτοκινήτων Ζορμπάς, ο πελάτης είναι πάντα η προτεραιότητά μας. Είμαστε δεσμευμένοι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Περισσότερα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς για να φροντίσουμε το αυτοκίνητό σας με επαγγελματισμό και εμπειρία.

Περισσότερα
Service Αυτοκινήτων

Service Αυτοκινήτων

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εκτελούν το συνολικό service του αυτοκινήτου σας, περιλαμβάνοντας αλλαγή λαδιών, αντικατάσταση φίλτρων, έλεγχο συστήματος ψύξης, αντιμετώπιση προβλημάτων με το σύστημα φρένων, ελέγχους ανάρτησης και άλλες εργασίες που απαιτούνται

Περισσότερα
Διάγνωση Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Διάγνωση Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Διαθέτουμε την τεχνολογία και τα εργαλεία για να διαγνώσουμε και να επισκευάσουμε προβλήματα σε ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου, όπως συστήματα κινητήρα, κιβώτια ταχυτήτων, ABS, αερόσακους, κλιματισμό και άλλα.

Περισσότερα
Τοποθέτηση Υγραεριοκίνησης

Τοποθέτηση Υγραεριοκίνησης

Είμαστε εξειδικευμένοι στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης στα αυτοκίνητα. Οι ειδικοί μας μπορούν να τοποθετήσουν και να συντηρήσουν συστήματα υγραεριοκίνησης για να βελτιώσετε την απόδοση του αυτοκινήτου σας και να εξοικονομήσετε καύσιμο.

Περισσότερα
Ευθυγραμμίσεις Αυτοκινήτων

Ευθυγραμμίσεις Αυτοκινήτων

Οι ειδικοί μας εκτελούν ευθυγραμμίσεις χρησιμοποιώντας τον κατάλληλο εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας ότι οι τροχοί σας είναι σωστά ρυθμισμένοι για ομαλή και ασφαλή οδήγηση.

Περισσότερα
Ελαστικά & Ανταλλακτικά

Ελαστικά & Ανταλλακτικά

Στον χώρο μας θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας, καθώς παρέχουμε όλα τα απαραίτητα ανταλλακτικά, ελαστικά και αξεσουάρ με εγγυημένη ποιότητα.

Περισσότερα
Πρατήριο Καυσίμων & Πλυντήριο Αυτοκινήτων
Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Το πρατήριο καυσίμων μας προσφέρει υψηλής ποιότητας καύσιμα για το αυτοκίνητό σας. Σας παρέχουμε ποικιλία καυσίμων, όπως βενζίνη και πετρέλαιο, για να καλύψουμε τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των πελατών μας.

Περισσότερα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιπλέον διαθέτουμε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων που θα φροντίσει να κρατήσει το αυτοκίνητό σας καθαρό και λαμπερό. Οι ειδικοί μας χρησιμοποιούν τεχνολογία υψηλής απόδοσης και προϊόντα που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας κατά τη διάρκεια της πλύσης.

Περισσότερα